
Restaurant Week to największe i najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. To festiwalowe zrzeszenie najlepszych autorskich restauracji. Odbywa się w 100% w duchu #SzanujJedzenie i zero-waste. Dzięki inteligentnemu systemowi wcześniejszych rezerwacji z wyborem menu w czasie Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności.
Najlepsi Chefowie Kuchni przygotowują popisowe festiwalowe trzydaniowe doświadczenie.
Odkrywaj setki restauracji dzięki wygodnym i szybkim rezerwacjom online. Przeżywaj piękne chwile przy stole ze znajomymi i Bliskimi!
Wiosenna edycja Festiwalu odbywa się pod hasłem #BornToBeFoodie i potrwa do 17 kwietnia 2025. Na Gości spragnionych odkrywania nowych smaków w topowych restauracjach czekają autorskie, trzydaniowe menu z prezentem od partnera w specjalnych, nawet do 50% niższych cenach, dostępnych tylko podczas wydarzenia.
Kulinarne odkrycia można rezerwować na https://RestaurantWeek.pl/.
Świętuj 10-lecie RestaurantWeek® i przekonaj się, że smakowanie życia zaczyna się na talerzu!
Restaurant Week Trójmiasto 2025
Gdzie się wybrać?
W Festiwalu weźmie udział ponad 400 najlepszych restauracji z 13 największych aglomeracji w całej Polsce. Różnorodność kulinarną będzie można odkrywać w Warszawie, Łodzi, Lublinie, Rzeszowie, Krakowie, Poznaniu, Trójmieście, Szczecinie, Białymstoku, Bydgoszczy, na Śląsku, Warmii i Mazurach oraz we Wrocławiu. Wśród festiwalowych restauracji znajdziemy m.in. białostockie Trzy Po Trzy w Kamienicy, Kurra i Regiment; bydgoskie 52 City Dinner, Gdańska 14, Lulu Bistro; krakowskie Novum Ristorante, Qrudo Food&Wine, La Forchetta na nowo; lubelskie Como, Bona, Holiday Inn; łódzkie Rebernia Ribs & Craft Beer, Hampton by Hilton Łódź City Center, Bagatela (Kolumna Park); poznańskie The Time, Zielona Weranda, Gusto; szczecińskie Bellevue, Restauracja Sowa,Jagiellonka; śląskie U Kelnerów (Katowice), Bistro Tickets (Pszczyna), 4 Pory Dnia (Tarnowskie Góry); warmińsko-mazurskie Lake Hill, Pałac Warlity, Sirocco; warszawskie Praski Butcher, Laba, Warszawski Sen by Mateusz Gessler; wrocławskie Giro Krakowska 182, Peruwiana, Gustaw; a także trójmiejskie Papieroovka Cider Garden (Gdańsk), Pelican (Sopot), Mudo (Sopot), Butchery&Wine (Gdynia), Canis (Gdańsk), Mezalians (Gdańsk), Vana (Gdańsk), Mono Kitchen (Gdańsk), Taverna Zante (Gdynia), Fisherman (Sopot) oraz wiele więcej.
W menu nie zabraknie inspiracji najnowszymi trendami, ani kulinarnych eksperymentów. Festiwalowe dania zaskakują różnorodnością - można w nich znaleźć zarówno klasyczne smaki w nowoczesnym wydaniu, jak i odważne, nieoczywiste połączenia składników. Sushi z pierogami, mięso z drukarki 3D, a może deser kawowy z czosnkiem? Każda propozycja jest na tyle intrygująca i apetyczna, że wybór jednego menu może okazać się prawdziwym wyzwaniem. Dlatego warto wybrać się na Festiwal kilka razy!
Festiwalowe menu w cenach 50% niższych niż w regularnej karcie!
RestaurantWeek® to wyjątkowa okazja do odkrywania nowych miejsc i smaków w cenach znacznie niższych niż regularne menu restauracyjne. Z okazji 10-lecia Festiwalu na Gości czeka trzydaniowe menu, wzbogacone o specjalnie przygotowany prezent od partnera lub jego bezalkoholową wersję, w cenie aż o połowę niższej niż w regularnej karcie. Dodatkowo można również skorzystać z rabatu i z kartą Visa zapłacić jeszcze do 40 zł mniej! Odkrywaj nowe smaki i dania przygotowane przez topowych Chefów, dziel się tymi smakowitymi chwilami z Bliskimi i świętuj 10-lecie RestaurantWeek® w towarzystwie restauracyjnych debiutów. Dołącz do ponad 2 milionów Foodies i stań się częścią tej kulturalno-kulinarnej historii!
ZAREZERWUJ STOLIK W TRÓJMIEŚCIE
Bilet normalny - 69 zł
Wypróbuj Restaurant Week 2025 w Trójmieście!